Desserter


Appelsintærte med chokoladesauce og flødeskum

NY......Bagte blommer med havtorn, kørvel og maskarponeis

Bagte frugter med letfrossen råcreme

Bagte rabarber med appelsinchokoladeis og ristede nødder

Bagte rabarber med Countreau-creme

Bagte rabarber med jordbærtartar og myntecreme

Bagte æbler med nøddebund, basilikumis og æblesauce

Bagt æbletærte med kold rosincreme og mynthesirup

Bagte blommer med hvid chokolademousse

Bitter chokoladekage med rødvinsmarineret jordbær og mascarponecreme

Blommekompot med chokolademousse og sprøde kokoskager

Blomme/marcipankage med Amarettocreme

Chokolade med estragon, granatæble og appelsinpuré

Chokolade panna cotta med mango

Chokoladecreme med rosmarinjordbær

Chokoladefondant med marinerede jordbær

Chokoladekage med marineret ananas

Chokoladekage med marinerede bær

Chokoladekage med kaffekogte pærer

Chokoladekage med vaniliecreme og bær

Chokoladetærte med syltede blommer

Chokolademousse med appelsinbagte blommer

Chokolademousse med kokosis og salat af ananas-granatæble

Chokolademousse med lakrids og marineret jordbær

Chokoladeparfait med honningglaserede nektariner

Chokoladericottakage med blåbær og havtorn

Chokoladroulade med nougat-orange creme og karamelgitter

Chokoladetærte med hindbærskum

Chokolade med thecreme, syltet tomat og sprød karamelkage

Citronmazarin med salat og sabayonne

Farinchokoladekage

Figentærte med citroncreme og blåbærcoulis

Figentærte med solbærcremefraiche og chokolade

Fragilite med årstidens frugt, appelsincremefraiche og chokoladepynt

Hasselnøddekager med rosmarinsyltet frugt og syrnet fløde

Hans's juledessert

Hvid chokoladebrownie med blåbær og frossen hindbærskum

Hvid chokolademousse med mangopuré og sprød karamel

Hvid chokolade pannacotta med ananas

Hvid chokolade pannacotta med estragon, syltede brombær og karamelcreme

Indbagt brieost

Jordbærsalat med letfrossen fløde

Jordbæris med marineret bær

Kaffe-pannacotta med bagte blommer

Kakaopandekager med nougatmousse og kokos

Karamelkage m/ syltede dadler og appelsin

Karamel-sprød

Kirsebærtærte med chokolade og flødeskum

Kold safransouffle med appelsin og passionsfrugter

Kokosroulade med mascarpone creme

Kærnemælksfløde med lakrids, chokoladekrymmel og jordbær puré

Limetærte med sharonfrugt/nektarin med amarettocreme

Mandelkage med hindbærskum

Marengs med bagte blommer, hindbærpuré og mascarponecreme

Nøddebund med bagte æbler, æblesauce og mascarponecreme

Nøddebund med syltet frugt og sabayonnesauce

Ovnbagte blommer med chokoladecreme

Ost med hjemmebagt brød, kiks og chutney

Ost med knækbrød, græskar chutney og puré af tørret frugt

Pandekager med jordbærfromage og marinerede jordbær

Pandekager med nøddesouffle

Pandekager med valnøddecreme, mango puré og glaskaramel

Pannacotta med lakrids rosmarin, pærer med chokoladelakrids

Pocheret pære med nødder

Pærer med chokolade, viniliecreme og knuste mandler

Pæretærte med ahornmousse

Pæretærte med chokoladecreme

Pæretærte med iscreme

Pæretærte med lakridscreme og rødvinsglace

Rabarberis med marineret jordbær

Roulade med chokoladefyld, syltede rødvinsfigner og mynte

Rosmarinchokoladetærte med appelsinpuré og bagte figner

Rygeostsalat med stegte pærer og blåskimmelost

Rørt ost med syltede figner

Soufflepandekager med ananas

Stegt kagecreme med marineret jordbær

Stegte pærer med kokos yoghurt og passionsfrugt

Strudel med hyldebærcoulis og iscreme

To slags ost med æblekompot og rødløgskompot med jordbær

The kogte pærer med saltkaramel og frossen mynthecreme

Tærte med bær, chokoladesauce og cremefraiche

Valnøddemousse med mynthecreme

Valnødderoulade med myntecreme og figner

Æblemilliefue

Æbletærte med kaffecreme og drys

Æbletærte med whiskykaramel og ananassirup